miercuri, 15 februarie 2012

Cum am petrecut de V-day

Evident,  tin sa sublinez de la inceput ca totul a fost premeditat.
Deci incepem cu inceputul (cum altfel).  Am ajuns acasa si m-am introdus instantaneu in ceva haine extracomode.  Frantuzoaica ma astepta docila si coplet acoperita in locul obisnuit de relax. Am luat-o pe nepregatite astfel incat n-a putut zice nici “pis”. Cadourile le varsasem de saptamana trecuta, prevazator …na…ca toti barbatii care fac achizitia cadourilor din timp, adica o pereche de incaltari de sezon de mare firma (si cu pret pe masura) si ceva solutii de mirosit divin. Atmosfera era intima, numai buna pentru asemenea activitati, pentru ca afara déjà se lasase intunericul astfel incat numai lumina difuza a unui felinar indepartat de pe strada catadicsise sa ne acompanieze.
Am inceput ritualul de preludiu asa… pe departe…sa par subtil, macar la inceput. Incet incet, cu sfortari disimulate, am ajuns si aproape de ea. In acest moment am reusit sa-I vad nasul de sub pilota groasa si calduroasa care o acoperea. Si mai incet a catadicsit sa-mi arate formele senzuale, pe masura ce reuseam sa indepartez pilota alba sub care se ascundea. Clar, reusisem sa-i pornesc “motorasul” pentru ca il simteam  vibrand ritmic sub mine. La un moment dat chiar am sesizat ca se incinsese bine de tot.
In tot timpul asta am muncit din greu in jurul ei. Ce sa-i faci, asta este soarta noastra a posesorilor de consoarte de acest gen. Ne sacrificam cu placere in asteptarea momentelor in care ni se va oferi inzecit aceasta placere inapoi.
Si dai si lupta, si lupta si dai …in final am constatat ca mutasem vreo doi metri cubi de zapada din jurul masinii. Am plecat obosit si inghetat in casa, dar multumit de rezultat.
Azi astept febra musculara care urmeaza intotdeauna dezapezirii masinii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa inteleg ca a fost doar prima etapa? Acum urmeaza sa dai zapada din jurul masinii?