marți, 17 mai 2011

Te cunosti dupa sandale ca esti fata de locale

Asa zicea o manea anterevolutionara pe care am auzit eu cand am fost in piata Obor si am vrut sa mananc mici expirati cu paine feliata pe jumatate la farfurioara de carton. 
Ce vreau sa zic e ca daca lucrezi intr-un imobil de birouri unde de obicei peste 70% sunt doamne si domnisoare, nu poti sa nu observi o manie bolnavicioasa si generala pentru pantofiori. Adica doamnele si domnisoarele vin imbracate normal la job , office style de cele mai multe ori si n-ai niciun soc daca nu-ti apleci privirea.Mai toate cumpara din aceleasi magazinase la moda textilele tot la moda, mai rar sau mai des...dupa buget coane Fanica. Situatia se schimba daca totusi iti apleci privirea...si dupa ce observi asta n-ai cum sa nu incepi sa o apleci, din ce in ce mai des. La capitolul pantofi, doamnele si domnisoarele exceleaza in cele mai fanteziste si extravagante alegereri. Cand vine vorba de pantofi la femei, totul este permis. Cand zic totul inseamna chiar totul. Orice fantezie reprimata anterior, frustrare sexuala sau capriciu de moda absurda isi gaseste locul in alegerea pantofilor EI. Fie ca sunt de lac sau nu, cu toc cui de 10-15 sau fara toc (balene din alea cu forma de sobolan mort latit), cu platforma sau nu, in culori pastelate sau terne, cu diverse strassuri si floricele, de piele, inlocuitori sau de matase imprimata, pantofiorul "soc si groza" isi gasete mereu locul ideal in expunerea sa la serviciu.  Evident alegerile pantofilor nu au a face deloc cu restul tinutei textile, in 99% din cazuri. Cum sa nu fie el, pantofiorul "soc si groaza" plimbat in vazul tuturor in turele zilnice pana la locul de fumat al cladirii? Daca nu aici atunci unde? Mai conteaza ca pentru el sufera piciorusul si este bandajat cu plasturi din belsug?  Ma tot intreb (raspunsul sa-l dea Freud) ce mesaj secret transmite purtarea unui pantof atat de special si socant (unii chiar sunt socanti) la job?

9 comentarii:

Anonim spunea...

Pai n-ai facut si poze?

cccornel spunea...

Exclus ca inseamna violarea intimitatii...vrei sa patesc ca DSK?

Anonim spunea...

trebuie poze ca nu se intelege ce e normal si ce e anormal in viziunea lu matale coane :)))

cccornel spunea...

coane....fa matale poze sa-ti iei posetute in cap!

Anonim spunea...

Bine...bine...dar la Music Club cum de-ai facut o poza? Sa inteleg ca te-ai luat o posetuta-n cap sau a fost cu acordul persoanei?

cccornel spunea...

ghiceste...

Anonim spunea...

la Music Club a fost cu acord ...era o domnisoara de dansa pe bar si cred ca a fost oarecum dezamagita ca doar picioarele au fost incluse in cadru .....

Anonim spunea...

da, comentariu tipic pentru un barbat singur sau un pic misogin

cccornel spunea...

adica daca constati ca femeile au o manie cu pantofii esti clar misogin singur si porc?