sâmbătă, 5 aprilie 2008

SUMMIT pe scurt

S-a dus si sumitul asta, a plecat si domnul Double W. Bush Junior si chiar si Putin. S-au dus culoarele unice si baietii in albastru care ma pazeau discret la metrou cand luam cartela sa-mi afle accentual. Azi nu-i mai pasa nimanui de siguranta mea pe strada sau la metrou.
Adio boiereala din metrou cu vagoane aproape goale la orele de varf.
Tatucul s-a buzurlit putin iar spunand ”niet” astfel incat pentru Ucraina si Georgia totul s-a transformat intr-o intentie de viitor-next val. Macedonia sa-si schimbe numele daca vrea ceva de la NATO. Ca efect bursa macedoneana s-a prabusit. Marea Neagra ramane momentan tot lac rusesc pentru ca double W Bush nu vrea sa se mai extinda. Am admirat-o pe prietena lui Cioroianu la TV mai mult decat pe el dar mai abitir totusi pe prima doamna din Georgia. Cum o iei tot Cioroianu a fost eclipsat insa tot e buna si discretia la ceva-nu a facut macar inca o gafa majora. Curcubeul lui Bush nu a mai aparut de data aceasta insa tipul foarte diplomatic (macar el) a cerut scuze bucurestenilor pentru neplaceri si ne-a laudat inghetata nationala precum si cota unica de 16%. Nenea double W s-a angajat la premier sa faca "demersurile necesare pentru a se ajunge la o soluţie satisfăcătoare pentru familia basistului trupei Compact, Teo Peter". In ceea ce priveste vizele de SUA s-a rezovat si cu asta-nu se poate dar se va studia de ce nu se poate.

Putin l-a invitat pe Base la Moscova…eu nu m-as duce in locul lui de frica sa nu-mi puna astia ceva in ceai.
Politiunea nationala a facut abuz de forta impiedicand cativa protestatari anti-NATO sa isi execite dreptul de exprimare. Ulterior la Berlin s-a organizat in fata ambasadei Romaniei un protest pe aceasta tema. Aparent deranjat de ecouri premierul-motociclist a cerut o ancheta in chestiunea in cauza. Am ramas totusi cu doua concluzii dupa summitul asta. Prima e ca avem prea multi bugetari iar a doua ca la iarna gazele rusesti vor fi mai scumpe decat anul trecut.
Halal castiguri!

Niciun comentariu: