marți, 21 ianuarie 2014

Jeune et Jolie-Cronicuta de film

Jeune et Jolie este un film nominalizat la Palme d'Or si cu inca vreo doua premii la activ, despre care aflati de aici daca vreti.
Despre distributia filmului puteti afla din aceasta pagina. Am purces sa-l vad si din pacate marturisesc ca n-am inteles foarte bine cauzele acestei drame atat de apreciate.
Practic o duduie de 17 ani, frumoasa, aratoasa si dintr-o familie onorabila se apuca sa practice prostitutia, evadand de cele mai multe ori de sub atentia parintilor, nu foarte severi dealtfel, prin hoteluri de lux, sub tutela unui site de escorte.
Nu, nici macar pentru bani, nici macar pentru placerea actului in sine ci numai pentru pricolul posibil al acestei aventuri.
Din pacate tipessa nu o pateste niciodata (nu tu viol, nu tu sechestrare, nu tu proxeneti algerieni), in afara de decesul unui domn venerabil indopat cu pastila albastra, in timp ce este calarit cu salbaticie.
"Evident" urmeaza o ancheta politieneasca si in final familia afla, astfel ca se ajunge la ore de psiholog cu duduia;
Va las sa descoperiti daca madama dezvaluie vreun motiv adevarat al acestei adevarate drame (sic) si daca in final se va intoarce la cea mai veche meserie din lume.  
 
 
 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce-ti mai plac frantuzoaicele! Cornele! :))