luni, 21 mai 2012

Chilotii Ginei Pistol

Marturisesc ca am fost agresat de Gina Pistol. Totul s-a intamplat pe fata si la lumina zilei. N-a fost o singura data ci de mai multe ori. De fapt inca se mai intampla si azi....pe principalele bulevarde, din 50 in 50 m, cat si intrarea de la metrou.
Cum? Prin niste afise considerabil de mari in care duduia, stand tolanita intr-o rana, ne recomanda niste chiloti sau sutien de la Tex, prin sloganul : "Chiloti sau sutien de la TEX". Cum ar veni iei ori chilot ori sutien. Niciodata ambele. Nu e clar exact daca pretul de numai 14 Ron este pentru o piesa sau pentru 2.
Evident, iepurasa Gina nu este accesorizata in imagine decat cu chiloti, sutien si sandale cu talpa de sfoara;
Un amic imi spune c-ar fi lenjerie de unica folosinta. Exista asa ceva? Si daca da, la ce foloseste? Cu incalzirea asta globala si cu resursele pe cale de disparitie, orice-i de unica folosinta ar trebui sa dispara;
 Oricum, si-au ales bine iepurasa pentru reprezentare, numai ca au intarziat....cu vreo 10 ani;

P.S. Sigur nu candideaza iepurasa la vreun sector (eventual 5)? Cu cate un deux pieces d-asta spaga la fiecare alegator, sigur se alege candidata.

Foto preluat de pe "Times New Roman", ca mi-a fost rusine sa scot smartphonul sa fac poza la poza,......c-ar fi iesit poza de poza.

2 comentarii:

Monica spunea...

Hahaha. Tex?! Doar atat poate? Ce rea sunt :P

cccornel spunea...

mai poate.....ce rele suntem !:)