vineri, 2 iulie 2010

Efectu' de vuvuzea

Efectu' de vuvuzea apare cand incepe campionatu' mondial... adica cum ar veni, in aceasta perioada se intampla ca producatorii de bere si seminte (precum si de burta asociata) sa-si frece palmele bucurosi nevoie mare pentru castigul inmultit cu 5 din aceasta perioada.
Patronii de terase temporare de pe Lipscani isi dau si ei mana cu producatorii de bere pentru aceleasi castiguri. Baietii se organizeaza in acesta perioada in gasti pentru a delecta produsele mai sus mentionate la aceleasi mai sus amintite terase;
Ce se intampla totusi cu fetele in acest timp? Pai se intampla ca ele saracele sufera in tacere (sau nu) asteptand sa treaca si evenimentul asta major din viata barbatilor lor, iar totul sa intre in normal dupa. Este momentul cand toate incep sa se gandeasca ce bine ar fi fost daca-si gaseau unul amator de oina (doar e sport national, nu?); Tot in momentul asta se mai intampla sa mai primesti cate un telefon de la o fosta (glorie din trecut) care sa-ti sugereze asa...pe departe....ca i-ar placea sa te revada (gol probabil) in virtutea zilelor (sau noptilor) frumoase din trecut. Cum? Nu te intereseaza ? Te-ai lasat ?...mda...treaba ta....dar asta e ..."ti-ai ratat sansa si nu stii ce pierzi!"
Hai Franta!
Si cand te gandesti ca totul a pornit de la o vuvuzea...

P.S. Cum....a iesit Franta de mult timp din competitie?


P.S. Fanele ma completeaza:
"HOROSCOPUL VERII 2010 ..PT femei singure: defileaza prin centrul vechi printre mesele cu barbati si vei prinde sigur unul cu mintea usor aburita de bere.
Maritis sigur in 2011"

Niciun comentariu: