sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Coordonate_Afi Palace Cotroceni

Intrarea din Bdul. Vasile Milea
N 44°25.877’
E 026°03.267’

Intrarea din Bdul. Timisoara
N 44°25.753’E 026°03.098’

Sfaturi de shopping:
-Daca mergeti cu partenera, neaparat popositi la cafenelele alea de la parter in timp ce ea transpira cu maldare de haine prin cabinele de proba. Pardon, am vrut sa zic "perspira" in loc de "transpira" ca se stie ca femeile nu transpira niciodata. Chiar credeti ca degeaba sunt puse cafenele si la parter? Ei bine, alocarea spatiilor intr-un mall e o arta deslusita deja. 
-In cazul in care relatia e noua nu va ramane decat sa sperati la cate un loc liber pe bancutele din hol in timp ce mimati un mascul obsedat de shopping (de shopping ul ei zic) langa ceilalti nefericiti de pe bancute.
-In cazul in care relatia nu e noua nu va ramane decat sa va despartiti...pentru o ora si fiecare sa colinde magazinele de gen...ea de femei...tu magazinele de barbati.
-La cabinele de proba, presupund ca gasiti ceva de probat, neaparat trebui sa va pozitionati la rand la o cabina in care a intrat un barbat in fata dumneavoastra. Daca v-ati nimerit la o cabina care contine o tipa....ati "castigat" 30 de minute de asteptare. 
-Inarmati-va cu dopuri de urechi pentru muzica agasant de tare de pe holuri (cred ca e un radio FM care face programul in spatiile comune) dar mai ales in magazine.
-La cafenea, neaparat sa va alegeti locul cu fatza la ceilalti. In felul asta puteti schimba nestingherit bezele cu pitzipoancele de mall de la mesele vecine. 
-Nu sperati sa gasiti un loc de parcare decat...surpriza... pe acoperis, undeeee...zapada nu e data, dar in schimb senzatiile tari de la sofat pe gheata sunt la inaltime. Desi lumea parcheaza si pe rampele dintre etaje, administratorul mall-ului s-a gandit sa ia jumate de etaj de parcare pentru o pista de... karting...iarna domnule....karting. Sa nu crezi asa ceva!

P.S. La Lee Cooper sunt cele mai tzatzoase vanzatoare...asta ca sa compenseze marfa proasta dar si pe cea lipsa.

Niciun comentariu: