duminică, 11 octombrie 2009

Cronicuta de film-The Ugly Truth (2009)

...sau despre diferentele dintre cum gandesc femeile si barbatii. "Ea e hotărâtă să-şi găsească partenerul ideal, scornit de visele ei. El vrea să le transmită femeilor mesajul că trebuie să fie mai realiste şi să admită că bărbaţii nu au decât un singur scop. Dar exact atunci când el se decide să o ajute pe Abby să obţină ceea ce vrea, cei doi îşi dau seama cu stupoare cât de tare se pot atrage firile opuse."

Film destul de slabut ca si comedie romnatica, salvat insa de frumusetea actritei principale (Katherine Heigl cea care a mai jucat si in Knocked Up, Grey’s Anatomy).
P.S. Complimente speciale vanzatoarelor de bilete de la Hollywood Multiplex care sambata seara sunt in numar de 3. Doua vand bilete la niste cozi enorme si una isi roade unghiile asteptand sa o intrebe cineva de aberatia lor de card cu care oricum nu poti face nimic (coada la rezervari e la fel de mare mai mereu). Ce daca stau clientii cate 30 min la coada iar in timpul saptamanii ele se bat de musca din cauza preturilor nerealiste? Promit sa nu mai merg la mall pana vine vara si pleaca lumea in concediu. In felul asta scap si de fauna de pitzipoance si cocalari care populeaza locatia toata iarna.

Niciun comentariu: