miercuri, 8 aprilie 2009

Episodul de seara (evident)

Foarte pe scurt ar fi asa:

-Mr. V a deschis in final granitele insa numai pt cetatenii moldoveni. Prin decizie verbala a introdus in 2 minute obligativitatea vizelor pentru cetateni straini. Pana acum era obligatoriu numai testul HIV (radeti ca e de ras).
-S-a expulzat una bucata ambasador roman la Chisinau fiind declarat persona non grata. Grav mai ales ca suntem in UE. Autoritatile romane se feresc sa raspunda in acelasi fel. Astept cu interes sa vad cum misca UE la aceasta.
-Rusia se declara indignata de folosirea drapelului romanesc de catre demonstrantii de la Chisinau. Ce sa le facem frate Aliosa daca ei inca se simt romani chiar si dupa 50 de ani de deznationalizare?
-La domiciliile protestatarilor moldoveni, de ieri, au inceput arestarile celor implicati. Dupa unele surse au fost arestati pana acum 120 cetateni moldoveni dupa altele 137. Pentru conformitate sper sa mai folosesca inca baietii masini Volga negre.
-Voronin declara ca este cea mai mare jignire abordarea ieri a drapelului romanesc pe cladirea parlamentului moldovenesc. Jignire pentru el probabil. Eu il cred mai ales ca are cetatenie rusa pe pasaport, grad de general-maior al fortelor MI din Rusia. Are dreptate-am zis!
-SUA si OSCE admit ca alegerile au fost corecte-asta ar insemna ca in sectiile de votare nu i-a luat nimeni pe oameni de mana, ca in fata sectiilor nu se bateau cetatenii si ca nu s efacea campanie electorala in ziua alegerilor. Au dreptate desi lumea nu stie ca observatorii nu au avut acces si la numararea voturilor.
-La Bucuresti demonstratiile continua desi studentii moldoveni sunt in numar mai mic azi. Asta seara s-au aprins lumanari pentru sanatatea lui Voronin. Atasez fotografii demonstrative ca iar eram intamplator in zona cu aparatul foto de gat. Macar azi am auzit idei mai bune de la cei tineri decat de la liderii opozitiei de la Chisinau. In timp ce ultimii cereau renumararea voturilor (n-am inteles de ce sa numeri niste voturi trucate) cei mai tinerei de la Bucuresti doreau repetarea alegerilor sub atenta monitorizare straina.
P.S.-Dupa cum vedeti fotografiile sunt bine selectionate astfel incat sa nu ofere nimanui detalii fizionomice ale demonstrantilor moldoveni; Nu-s paranoic dar kaghebelul inca lucreaza.

Niciun comentariu: