luni, 16 februarie 2009

Valentine's day 2009

A mai trecut si anul asta luna februarie. Cu mici sfortari, noi, tagma masculina, am supravietuit cu bine si acum zilei lui Valentin. Tonele de pernute de plush in forma de inimiora ne-au sufocat din nou (in imagine sunt cele cateva rafturi de inimi de la Carrefour). Inca nu s-a inventat berea roz, speciala pentru indragostiti, dar aceasta este numai din cauza crizei de moment prin care trecem. Ma astept ca in 2-3 ani sa apara si aia pe piata.
Cea mai penibiloasa manifestare am vazut-o tot sambata la mall ul din Baneasa. Niste talambi stateau la o coada imensa ca sa le dea un clown un certificat. Faza naspa e ca daca nu aveau pereche ii imperechea ala la nimereala. Cum naiba frate sa te risti asa? Daca iti gaseste ala o grasa cu celulita se duce naibii toata dispozitia ta de weekend plus ca ramai si traumatizat pe viata.
In alta ordine de idei, in parcare am cautat 20 min loc. Cum mi-a confirmat si casiera de la supermarketul din Baneasa: "Nu e dom'le nicio criza!"
Ahhh...era sa uit...la Ikea nu mai era loc la restaurant nici sa mananci o chiftea-toti baietii isi scosesera piranda la bufetul Ikea.

Niciun comentariu: