marți, 23 decembrie 2008

Periplu de 24 de ore

"...sunt niste dezaxati care trebuie ignorati cu desavarsire. E ura tampita a unor oameni lipsiti de cultura, lipsiti de moralitate elementara si respect."

declaratia domnului Ion Iliescu dupa ce a fost huiduit si agresat verbal, ieri, la festivitatile prilejuite de comemorarea a 19 ani de la revolutie, de catre un barbat de 78 de ani, Constantin Georgescu, in Piata Revolutiei. Mai mult, acesta a aruncat cu oua in Iliescu.
Declaratia agresorului: "Nu scapa el, bolsevicul Iliescu, care mi-a omorat copiii. 17 ani am facut la Aiud si parintii i-a impuscat la canal. Este o rusine nationala
Constantin Georgescu"


Stirea exact de aici.

N.A.-In acelasi timp..."Compania producatoare de pantofi Baydan, din Istanbul, este coplesita de comenzi din intreaga lume, dupa ce proprietarul acesteia, Ramazan Baydan, a declarat ca pantofii aruncati de Mountazer al-Zaidi catre George W. Bush au fost fabricati de firma sa, relateaza "The Guardian". "
Stirea aceasta de aici.

Deci unii gasesc solutii....pentru crestere economica-evident.

"Un grup de circa 20 de tineri cu cravate rosii au protestat, ieri, la balconul salii de plen a Parlamentului, in timpul prezentarii de catre Emil Boc a programului de guvernare si a echipei guvernamentale, fata de "monstruoasa coalitie" dintre PSD si PD-L. Tinerii, care declara ca sunt studenti si fosti studenti ai Facultatii de Istorie, fac parte din Organizatia "Militia spirituala", infiintata in cadrul acestei facultati, in anul 2002."
"Printre mesajele afisate pe bannere puteau fi citite "Intelectualii lasi au pus cartea pe faras", "Ne vreti pionieri, dar noi suntem cetateni rebeli", "Guvernanti fara idei, marionete si catei", "Tonomatele vor declansa Inchizitia pentru a condamna Militia" si "Crizele nasc dictatori, Base, esti printre doritori?"."


Stirea de
aici.

"Regizorul Andrei Serban a primit Ordinul National "Steaua Romaniei" in Grad de Mare Cruce, duminica, la Paris, distinctia fiindu-i inmanata de ambasadorul Romaniei in Franta, Teodor Baconschi, cu ocazia prezentarii spectacolului "Spovedanie la Tanacu" in capitala Frantei. "Steaua Romaniei" este cea mai inalta distinctie a statului roman."

Stirea de aici.

N.A.-"Tardiv de tarziu" domnilor. Sa ne amintim cu a fost alungat omul de la teatrul national.

"Dupa 15 ani de televiziune, Andreea Marin Banica este hotarata sa nu se mai intoarca pe micul ecran. Motivul? Televiziunea a devenit un loc unde se promoveaza exhibitionismul. Mai mult, vedeta marturiseste ca acum isi permite luxul la care visa demult: sa calatoreasca prin lume si sa faca documentare si interviuri cu oameni speciali."

Stirea aici.

N.A.-Hai mai pisi! Parca esti din alt film. Tu la ce cloaca ai lucrat pana acum in TVR? Ce emisiune culturala te-a emanat in vedeta peste noapte? Stirile TVR? Parca nu!

Niciun comentariu: