duminică, 8 iunie 2008

O lume nebuna..nebuna

"Peste 10.000 de homosexuali şi susţinători ai acestora au protestat la Roma împotriva Vaticanului şi a noului Guvern italian conservator. Participantii au oficiat în deradere căsătorii, au dansat sau au purtat lozinci prin care acuzau politicienii conservatori că sunt "sclavi ipocriţi" ai Vaticanului. Noul guvern conservator al lui Silvio Berlusconi şi-a declarat în mod deschis intenţia de a nu aproba o lege privind legalizarea cuplurilor de homosexuali. O promisiune făcută de guvernul anterior al premierului Romano Prodi, dar care a fost blocată de opoziţia Bisericii. Berlusconi şi Vaticanul au viziuni comune în multe privinţe, iar relaţiile noului Guvern italian cu Biserica sunt mult mai cordiale decât în cazul precedentei guvernări."

Comentariu:

N-am nimic impotriva lor-fiecare e liber sa aleaga gaurica dorita insa ma voi rezuma la cateva argumente concrete.
1. Viata pe Terra se bazeaza pe carbon iar asta nu e deloc intamplator.
2. Carbonul (chimic vorbind) este una din cele mai stabile structuri din univers.
3. De curand s-a anuntat ca fiind una din cele mai mari realizari ale geneticii fecundarea unui ovul uman cu acelasi ovul...autofecundarea cum ar veni..
4. Adevarata stabilitate a speciei deriva din variatie. Cu cat caracterele sunt mai diferite (vezi metisajul) cu atat noul individ este mai reusit. Vezi si alte exemple din natura si societate cand aceste teorii au fost confirmate: Egiptul antic si cosangvinizarea pe care o practicau cei din clasa nobiliara de acolo sau mai de curand in zilele noastre diferite familii regale care au fost nevoite dupa secole de casatorii cu rude apropiate sa accepte improspatarea sangvina cu domnite din popor (casa regala britanica cu celebra Diana sau exemplul din Spania cu duduia ziarista de televiziune si divortata pe deasupra)...
Cam acesta este si motivul pentru care leii tineri sunt alungati din grup. Orice imprechere cu leoaice inrudite compromite viitorul speciei.

Concluzie:
Acceptarea oricarei alegeri personale din partea unui grup de indivizi nu duce neaparat si la viabilitatea acelei alegeri in fata naturii.

Niciun comentariu: