vineri, 30 mai 2008

Mariah Carey E=MC2


Mariah Carey este faimoasa pentru multe chestii dar mai ales pentru celebrele depresii prin care a trecut dupa divortul cu boss-ul de la Sony Music.
Dupa divort mulatra noastra a facut un fund regal si un bust pe masura sangelui sau. Profesional disparuse din peisaj astfel incat nu prea mai stiam de nici un album al ei.
Intre timp, acum durdulia cantareata, a scos un nou album. Nu-s cat de bun e ca nu l-am ascultat dar numele albumului m-a facut sa scriu aceste randuri.
Ei bine albumul se numeste nici mai mult nici mai putin decat E=MC2. Nu stim cat din contributia la alegerea titlului este a ei si cat a merketingului casei de discuri. Nu putem decat sa ne inchipuim ca totusi nu ne-ar putea explica prea multe despre teoria relativităţii restrânse sau despre teoria relativităţii generalizate.
Cu atat mai putin probabil ca ar putea perora despre legile fizice, unde electromagnetice, mecanica Newtoniana si electromagnetism, ecuatiile lui Maxwell sau despre conceptele fundamentale ale fizicei teoretice, cum sunt timpul, distanţa, masa, energia si cantitatea de mişcare.

Am fost rau?

Niciun comentariu: