luni, 28 aprilie 2008

Dileme Pascale

Odata cu venirea sarbatorilor religioase romanul se simte obligat sa dea sms-uri. Cele mai penibile sunt si cele mai preferate, adica alea care vor sa fie adanci...imagini nerealiste si cuvinte din dictionar iar per total un mesaj lipsit de consistenta. Eu prefer sa trimit si sa primesc un mesaj direct si sincer, preferabil cat mai scurt. Spune-i omului ce ai de spus fara sa faci valuri.
Foarte multi prefera totusi prima varianta.
Se mai intampla totusi un fenomen care pe mine ma lasa fara reactie de cele mai multe ori. Primesti o urare din asta....o citesti...iar la sfarsit constati ca destinatarul nici nu s-a semnat dar nici nu exista in lista ta. Aici incepi sa te gandesti...daca nu-l am in lista inseamna ca nu e important...dar daca e cumva....ultimul partener de afaceri de la intalnirea X...stiu ca am cartea de vizita pe biroul de la serviciu.... sau totusi ar putea fi tipa aia insistenta de la departamentul Y care nu pierde nici o ocazie ....posibilitatile devin nelimitate.

Cum s-ar zice mai pe scurt te gasesti intr-o adevarata dilema, iar cum dilema este un rationament cu doua raspunsuri dar cu aceiasi concluzie aleg sa nu raspund la acest sms.

Niciun comentariu: