duminică, 5 august 2007

Jurnal de vacanta la malul marii-ziua 2



Sambata dimineata…mult prea dimineata pentru vacanta.Numai dusul mai sterge din greata zorilor.
Spectacol fara voie in fata hotelului. Fetele vin din deplasarea de aseara. Care pe jos care cu taxiul. Tabloul e cam asta: ea, tocuri de 10, pantofi cu strassuri, decoltata sus, mini jos, gentuta pe antebrat, telefonul in mana. Campioana e declarata alta care soseste cu taxiul in graba in halat de baie si cu hainele de aseara in brate. Rasete generale printre bell-boys.
Parcarea e full dar sunt happy. Am loc de parcare.
Anul asta se poarta jeep urile, in diferite culori si “taieturi”. Altfel nu esti in tendinte.
Micul dejun la fel de copios ca aseara. Nu pot rata clatitele. Oare se depun?
Marea ma asteapta, ca si baieti care inchiriaza sezlonguri si umbrelute.
Femeile arata mai bine imbracate decat dezbracate.

“Acuma stiu ca marea ma asteapta... (Alo? Ba! Sunt la Fetesti, bai!)
Nisipul ma va saruta si el (Pa autostrada, da!)
O scoica o sa ma zgarie-n mana dreapta (Nu stiu da' fac o baie cum ajung!)
Algele or sa ma gadile nitel. (Nu, sunt singur. Ne-am certat)
Si iar e vant afara
Si marea o sa ma doara ”

Sambata la pranz.Ma hazardez pana la Cazino. Nu va sfatuiesc sa mancati la pizzeria de langa fantani. Pizza e de genul “la plic”. Plimbare in sud cu gust amar. Sudul arata fix ca ca Eforie. Multe fete de 18-20 ani fugite de acasa si prost imbricate. Cred ca si lumea din sud e cam la fel :-), aglomeratie, parcari lipsa. Ultima moda este sa blochezi inca 2 masini si sa lasi numarul de mobil in parbriz. Cum naiba o fi sa stai cu telefonul in chiloti la plaja si apoi sa alergi pe strazi asa?
Aia cu masinile parcate la Rex de ce n-au bilete d-astea in parbriz? :-)
Caldura mare! Cum o fi la Bucuresti? Obositoare plimbare! La 16 sunt din nou in mare. Mult vant dar marea este fantastica cu valuri. Copilasi in putza goala,cateva femei cu celuloza (padon… celulita) printre celelalte care arata fantastic. Casti in urechi la maximum si colectia de mp3 uri isi gasesc utilitatea.
Seara.
Asta seara in La Mania mixeaza DJ Sascha.
In Maxim cativa clienti si doua animatoare ametite se produc pe muzica.
Turabo... muzica tare, destul de animat dar totusi sunt mai multe chelnerite si promoteri decat clienti. Fete frumoase cu baieti cu camasa imprimata si ceafa groasa de valutist.
Cocktail-uri,fite si poze. Sigur o sa ajung in vreo revista. O fotografa imi face poza sorbind din Pina Colada. Apropo..e prea dulce. Lumea nu se distreaza…mai mult se expune. Jur ca am vazut o domnisoara cu cizme crem sub genuchi (e adevarat ca aveau carambul cu decupaturi).
La Fiat Café muzica tare insa pare cel mai animat. La Castel muzica si mai tare si lipsa de oameni. N-am reperat inca clubul 21 recomandat de un barman.Revin maine…sunt ocupat cu distractia.
©cccornel

Niciun comentariu: