miercuri, 18 iulie 2007




Dimineatza...metrou...candva intre 8 si 9...garnitura noua...domnisoare transpirate pe buza de sus care se tin sfarsite, cu ochi umezi de bara alaturata ...domni cu castile mp3-playerului in urechi.
Aglomeratie mai mare ca la concertul de aseara al celor de la Roling Stones.La una din cea mai mare statie din Bucuresti, unde 80% din oameni coboara, o desteapta se propteste la hublou vrand sa vada marea (intotdeauna apare cate un ametit din asta care nici macar nu are bunul simt sa coboare temporar dar nici nu poate inainta impotriva suvoiului de oameni)...
Lumea o ocoleste dorind sa coboare...evident ritmul coborarii este incetinit.Alta din spatele meu proaspat ridicata de pe scaun vocifereaza...."domne' inteleg ca esti galant dar nici asa" ....gandesc scurt si taios....."unde pelea mea vrei sa merg? sa ma urc pe oameni?".
Ma intorc sa-i bag varianta cenzuarata. Da a lehamite din mana si intoarce capul inainte sa articulez ceva. Ma uit la ea: in jur de 50 ani, curat imbracata, par alb...nu te-ai astepta ........asa ca gandesc in continuare: "caldura mare mon cher...si daca esti si la menopauza e si mai rau".
NO COMMENT

Niciun comentariu: